Individuele spiegelsessie

een kennismakingsaanbod  

 

je loopt al een tijdje rond met een vraagstuk 

dat zo nu en dan de kop opsteekt

iets wat je niet 1-2-3 kunt oplossen

een situatie die wringt en je het (werk-)plezier beneemt 

of een onbestemde ontevredenheid die je nader wilt verkennen

je zoekt geen traject, maar zo nu en dan even sparren zou fijn zijn

Herken je jezelf hierin?

Schakel mij dan eens in als Listening Artist, met een strippenkaart voor 1-op-1 spiegelsessies. Nu met een aantrekkelijk kennismakingsaanbod.

Wat gaan we doen? 

Ik maak 2 uur tijd vrij en vraag ook van jou om die ruimte te maken. Even geen afleiding van telefoon of anderen.

Je bent welkom in mij atelier (een afspraak op afstand via het beeldscherm is ook mogelijk). 

We kijken samen naar je vraagstuk. Houden het tegen het licht, keren het binnenste buiten. 

Ik help je alles wat je weet samen te brengen en opnieuw te rangschikken. En je behoefte aan een antwoord of oplossing nog even uit te stellen. Zodat je op andere opties komt dan je nu kunt bedenken, en je denkpatronen kunt doorbreken. 

We kunnen werken met creatieve werkvorm, bijvoorbeeld met beeldkaarten, of korte schrijfopdrachten. Of we doen wat oefeningen om je gedachtenrepertoire op te rekken. Ik stel je zinnige vragen en spiegel je antwoorden, deel mijn beelden en associaties, en nodig je uit om te verkennen wat kan zijn. 

We volgen jouw energie en nieuwsgierigheid. Ik kijk met je mee en stel me op als ruimtedenker met warme belangstelling.

 

 

Wat is je investering? 

Voor mijn werkzaamheden breng ik je voor de kennismaking een basistarief in rekening van 100 euro (dat is excl BTW als je graag een factuur wilt).

Dit bedrag maakt het voor mij mogelijk om op deze vrijblijvende maar intensieve manier mijn kennis en aandacht te blijven delen.

 

Wat is je resultaat? 

Na afloop heb je nieuw, ruimer zicht op je vraagstuk en een helder idee hoe je verder kunt. 

Je ziet waar je staat, en weet wat je te doen (of te laten) hebt. En vooral: je hebt weer nieuwe inspiratie en energie . 

 

Mag het maar 1 keer? 

Als het je bevalt en je wilt vaker op deze manier stilstaan bij wat je beweegt, dan kun je een strippenkaart aanschaffen voor losse spiegelsessies in mijn atelier. Die is een jaar geldig en staat voor drie sessies van elk 2 uur, maar je mag de uren ook ineens of in twee keer besteden. De strippenkaart kost 400 euro (particulier tarief) / 550 euro (zakelijk tarief, excl BTW). 

Met de strippenkaart kun je regelmatig een pas op de plaats maken zonder dat je vast zit aan een traject met opdrachten en vaste tijdstippen. Probeer het eens uit!

Over jou

Jij bent iemand die zich graag ontwikkelt. Je ziet genoeg dingen die anders kunnen, maar hebt ook te maken met regeldruk, weerstand en tijdgebrek.

Je merkt dat de maatschappelijke bewegingen richting een andere economie en samenleving ook bij jou en jouw omgeving beginnen door te dringen. Dat uit zich in een verlangen naar de dingen wezenlijk anders te doen, en anders met elkaar te werken.

Je wilt uit die spiraal van korte termijn-pleisters-plakken. Werken aan duurzame vernieuwing op een manier die bij jou en jouw organisatie past. Nieuwe vormen van leren en werken ontdekken om jezelf voor te bereiden op die nieuwe toekomst.

En je zoekt balans tussen alles uit jezelf halen en keuzes maken & grenzen stellen, juist om met volle energie te kunnen blijven werken.

 

Over mij 

Ik ben kunstenaar met een achtergrond als organisatiepsycholoog. En ook: organisatiepsycholoog die heeft gekozen voor kunst als ingang.

Ik noem mezelf daarom ook wel transitiekunstenaar: ervaring met het creatief invullen van lege ruimtes én verstand van wat er gebeurt met mensen die werken aan vernieuwing.

Ik heb ruime ervaring als procesbegeleider, trainer en coach. Ik weet veel van sociale innovatie en de psychologie van vernieuwing, en heb er ook zelf ervaring mee opgedaan in verschillende fasen van mijn leven.

Ik geniet erg van aandachtig improviseren, ook in gesprek met mensen. Mijn atelier is de plek waar ik verwondering en rust ervaar en deel met anderen.  Ik werk vanuit de positieve benadering en help je graag.  

Lijkt het je wat om een spiegelsessie uit te proberen?

Bel me dan op 06 31698542 voor een afspraak

Of vul je gegevens hiernaast in, dan neem ik contact met jou op