Agenda

in onderstaand overzicht vind je alle activiteiten, optredens en exposities die de komende tijd staan gepland. Het overzicht wordt regelmatig aangevuld. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

klik hier voor mijn aanbod voor incompany

Particuliere groepen kunnen samen een datum plannen, kijk hier voor de mogelijkheden

21 maart 2020

14:30 – 16:00

Buitenpost

voordracht poëzie

Tijdens een culturele middag in het kader van 100 jaar Buitenpost treed ik op als dichter, in een programma met diverse lokale dichters en muzikanten.

7 april – 11 oktober 2020

Buitenpost

expositie

Tijdens het seizoen van Botanische tuin De Kruidhof Hortus van Fryslân mag ik een wisseldende expositie verzorgen, naast het werk dat er al binnen en buiten van mij wordt vertoond (viltwerk en gedichtentegels). Het is mijn intentie om daar ook een experiment in de tuin aan vast te knopen. Meer informatie volgt.

22 april 2020

Nivonhuis Allardsoog

10:00 – 17:00

mini-retraite

Een creatief getinte offline inspiratiedag op een prachtige plek centraal in het Noorden van Nederland. Een dag voor onthaasting en Craftfulness: we maken tijd en ruimte met reflectieve opdrachten en stille momenten-met-iets-om-te-doen. Er is ook gelegenheid om te genieten van de omliggende natuur.

Kosten pp zijn 55 euro, inclusief koffie/thee met huisgemaakt lekkers, soep en gebruik van creatieve materialen. Je kunt je opgeven via de mail: suzan@suzanbosch.com

23 & 24 mei 2020

Buitenpost

open atelier

Tijdens het jaarlijkse Rondje Kunstzinnig Achtkarspelen is  mijn atelier beide dagen open tussen 11:00 en 17:00 uur. Van harte welkom!

13 & 14 mei 2020

Ameland

special edition van papierproject 50shadesofgreen

Tijdens de vlindertellingweken bij Appartementencomplex De Vlindertuin in Nes ga ik papier maken van amelander gras. Je kunt komen kijken en meedoen op beide dagen van 12 tot 4. Met het papier ga ik kaarten maken die later als souvenir worden verkocht.