Agenda

in onderstaand overzicht vind je alle activiteiten met open inschrijving, openbare optredens en exposities die de komende tijd staan gepland. Het overzicht wordt regelmatig aangevuld. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

7 april – 11 oktober 2020

Buitenpost

expositie

Tijdens het seizoen van Botanische tuin De Kruidhof Hortus van Fryslân mag ik een wisseldende expositie verzorgen, naast het werk dat er al binnen en buiten van mij wordt vertoond (viltwerk en gedichtentegels). Het is mijn intentie om daar ook een experiment in de tuin aan vast te knopen. (Ivm Corona is de opening uitgesteld. de winkel en verkooptuin zijn weer open vanaf 21 april)

22 april 2020- uitgesteld

Nivonhuis Allardsoog

10:00 – 17:00

mini-retraite

Een creatief getinte offline inspiratiedag op een prachtige plek centraal in het Noorden van Nederland. Een dag voor onthaasting en Craftfulness: we maken tijd en ruimte met reflectieve opdrachten en stille momenten-met-iets-om-te-doen. Er is ook gelegenheid om te genieten van de omliggende natuur.

Kosten pp zijn 55 euro, inclusief koffie/thee met huisgemaakt lekkers, soep en gebruik van creatieve materialen. Je kunt je opgeven via de mail: suzan@suzanbosch.com

(er wordt een nieuwe datum gezocht zodra het Nivonhuis weer open kan gaan. wil je zeker zijn van een plek? Reserveer vrijblijvend)

25 juni 2020 -uitgesteld

10:00 – 16:30

De Kruidhof Buitenpost

creatieve inspiratiedag in De Kruidhof

Heb je altijd al eens de Kruidhof voor jezelf willen hebben? Dit is je kans! Ook al is de tuin pas na 1 juli open, wij mogen er al wel in en krijgen alle ruimte. Het wordt een volle lege dag waarin we alle tijd nemen met de natuur als inspiratiebron.

Je krijgt creatieve reflectie-opdrachten en stille momenten-met-iets-te-doen, en er is afwisseling tussen alleen en samen. De botanische tuin staat deze dag tot onze beschikking als bron van inspiratie om los te laten en opnieuw op te laden.

De kosten zijn 75 euro pp, incl toegang tot de tuinen, koffie/thee en materialen. Lunch zelf meenemen of op eigen gelegenheid in het Tuincafé. Maximaal 15 deelnemers ivm de aanwijzingen van RIVM. Je kunt je opgeven via de mail: suzan@suzanbosch.com ovv inspiratiedag 25 juni.

inspiratiedag

5  & 6 september 2020 –

Buitenpost, West 31 9285WB

open atelier

Ik doe mee aan het Landelijk Atelierweekend en ben beide dagen open tussen 11:00 en 17:00 uur. Kijk voor deelnemers en bijzonderheden op www.landelijkatelierweekend.nl

Je bent van harte welkom! (ivm Corona kan het zijn dat je even moet wachten, maar ik doe mijn uiterste best om dat zo  aangenaam mogelijk te maken)

8 & 9 september 2020

Ameland

special edition van papierproject 50shadesofgreen

Tijdens de vlindertellingweken bij Appartementencomplex De Vlindertuin in Nes ga ik papier maken van amelander gras. Je kunt komen kijken en meedoen op beide dagen van 12 tot 4. Met het papier ga ik kaarten maken die later als souvenir worden verkocht. 

12  & 13 september 2020 –

Buitenpost, West 31 9285WB

open atelier

Ik doe mee aan het Rondje Kunstzinnig Achtkarspelen en ben beide dagen open tussen 11:00 en 17:00 uur. Kijk voor deelnemers en bijzonderheden op www.keunstkrite.nl

Je bent van harte welkom! (ivm Corona kan het zijn dat je even moet wachten, maar ik doe mijn uiterste best om dat zo  aangenaam mogelijk te maken)

16 t/m 30 november 2020

Ameland

artist in residence tijdens Kunstmaand Ameland

SLOW is het thema dit jaar van Kunstmaand Ameland. Ik werk twee weken op locatie aan een project getiteld Langsaam. Het gaat over ambacht, hergebruiken voor de toekomst, ontmoeten en duurzame verbindingen. Houd de site van Kunstmaand Ameland in de gaten voor meer info! Hoogstwaarschijnlijk met workshops, laat het weten als je interesse hebt om op de wachtlijst te komen daarvoor.