Agenda

in onderstaand overzicht vind je alle activiteiten met open inschrijving, openbare optredens en exposities die de komende tijd staan gepland. Het overzicht wordt regelmatig aangevuld. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

7 april – 11 oktober 2020

Buitenpost

expositie

Tijdens het seizoen van Botanische tuin De Kruidhof Hortus van Fryslân mag ik een wisseldende expositie verzorgen, naast het werk dat er al binnen en buiten van mij wordt vertoond (viltwerk en gedichtentegels). Corona zorgde voor uistel, maar vanaf 1 juli is de collectie ‘Scraps & Experiments’ (een verzameling van minituren van eerdere projecten en experimenten) te zien. En volgend jaar pakken we echt uit, mét een officiële opening.

22 april 2020- uitgesteld

Nivonhuis Allardsoog

10:00 – 17:00

mini-retraite

Een creatief getinte offline inspiratiedag op een prachtige plek centraal in het Noorden van Nederland. Een dag voor onthaasting en Craftfulness: we maken tijd en ruimte met reflectieve opdrachten en stille momenten-met-iets-om-te-doen. Er is ook gelegenheid om te genieten van de omliggende natuur.

Kosten pp zijn 55 euro, inclusief koffie/thee met huisgemaakt lekkers, soep en gebruik van creatieve materialen. Je kunt je opgeven via de mail: suzan@suzanbosch.com

(er wordt een nieuwe datum gezocht in het najaar. wil je zeker zijn van een plek? Reserveer vrijblijvend)

5  & 6 september 2020 –

Buitenpost, West 31 9285WB

open atelier

Ik doe mee aan het Landelijk Atelierweekend en ben beide dagen open tussen 11:00 en 17:00 uur. Kijk voor deelnemers en bijzonderheden op www.landelijkatelierweekend.nl

Je bent van harte welkom! (ivm Corona kan het zijn dat je even moet wachten, maar ik doe mijn uiterste best om dat zo  aangenaam mogelijk te maken)

8 & 9 september 2020

Ameland

special edition van papierproject 50shadesofgreen

Tijdens de vlindertellingweken bij Appartementencomplex De Vlindertuin in Nes ga ik papier maken van amelander gras. Je kunt komen kijken en meedoen op beide dagen van 12 tot 4. Met het papier ga ik kaarten maken die later als souvenir worden verkocht. 

12  & 13 september 2020 –

Buitenpost, West 31 9285WB

open atelier

Ik doe mee aan het Rondje Kunstzinnig Achtkarspelen en ben beide dagen open tussen 11:00 en 17:00 uur. Kijk voor deelnemers en bijzonderheden op www.keunstkrite.nl

Je bent van harte welkom! (ivm Corona kan het zijn dat je even moet wachten, maar ik doe mijn uiterste best om dat zo  aangenaam mogelijk te maken)

28 augustus 2020

10:00 – 16:30

De Kruidhof Buitenpost

workshop ecoprint in De Kruidhof

Ecoprint: botanisch printen met plantmaterialen op papier en textiel.

lees meer

11 september 2020

10:00 – 16:30

De Kruidhof Buitenpost

workshop handgeschept papier in De Kruidhof

Maak je eigen papier van oud papier en melkpakken.

lees meer

inspiratiedag

18 september 2020

10:00 – 16:30

De Kruidhof Buitenpost

creatieve inspiratiedag in De Kruidhof

Heb je altijd al eens wat langer in de Kruidhof willen dwalen, alle tijd voor jezelf willen hebben? Dit is je kans!

We nemen voor één dag alle tijd van de wereld, met de natuur als inspiratiebron.

lees meer

inspiratiedag

16 t/m 30 november 2020

Ameland

artist in residence tijdens Kunstmaand Ameland

SLOW is het thema dit jaar van Kunstmaand Ameland. Ik werk twee weken op locatie aan een project getiteld Langsaam. Het gaat over ambacht, hergebruiken voor de toekomst, ontmoeten en duurzame verbindingen. Houd de site van Kunstmaand Ameland in de gaten voor meer info! Hoogstwaarschijnlijk met workshops, laat het weten als je interesse hebt om op de wachtlijst te komen daarvoor.