Agenda

in onderstaand overzicht vind je alle activiteiten met open inschrijving, openbare optredens en exposities die de komende tijd staan gepland. Het overzicht wordt regelmatig aangevuld. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Het archief van de agenda vind je hier 

7 april – 11 oktober 2020

Buitenpost

expositie

Tijdens het seizoen van Botanische tuin De Kruidhof Hortus van Fryslân mag ik een wisseldende expositie verzorgen, naast het werk dat er al binnen en buiten van mij wordt vertoond (viltwerk en gedichtentegels). Corona zorgde voor uistel, maar vanaf 1 juli is de collectie ‘Scraps & Experiments’ (een verzameling van miniaturen van eerdere projecten en experimenten) te zien. En volgend jaar pakken we echt uit, mét een officiële opening.

16 t/m 30 november 2020-GEANNULEERD

 

Ameland

artist in residence tijdens Kunstmaand Ameland

SLOW is het thema dit jaar van Kunstmaand Ameland. Ik werk twee weken op locatie aan een project getiteld Langsaam Ameland. Het gaat over ambacht, hergebruiken voor de toekomst, ontmoeten en duurzame verbindingen. Houd de site van Kunstmaand Ameland in de gaten voor meer info! Hoogstwaarschijnlijk met workshops, laat het weten als je interesse hebt om op de wachtlijst te komen daarvoor.