de inspiratiewinkel

elke maand een portie vernieuwende voeding 

 

 • ben je benieuwd hoe jij ruimte kunt maken?
 • word je enthousiast van sociale vernieuwing en wil je er zelf iets mee doen, maar weet je niet goed waar te beginnen?
 • loop je zo nu en dan vast en kun je dan wel wat inspiratie gebruiken?
 • ben je nieuwsgierig naar wat er gebeurt in de wereld van ‘hoe het ook anders kan’
 • wil je creatieve denkvermogens verder ontwikkelen, vernieuwingsvaardigheden oefenen en breder leren kijken
 • hou je van kunst, artistieke vormen en mooie woorden?

dan is de inspiratiewinkel iets voor jou!

 

Wat is de inspiratiewinkel?

De inspiratiewinkel is een collectie van items rondom inspiratie & bezinning, nieuw werken & organiseren, kunst & creativiteit waar je een abonnement op kunt nemen. Je ontvangt dan iedere maand een inspirerend item per mail. Door mij geselecteerd, van een context voorzien en aangekleed om iets mee te doen.

Voor jezelf of samen met anderen. Bijvoorbeeld een artikel, of een werkvorm. Of een audio of video van een boekbespreking.

Iets wat een klein inspirerend appèl doet op jou. Om erover na te denken, om aan de slag te gaan, om uit te proberen. Dat kan, het hoeft niet.

Verzoeken zeer welkom. En leuk als je reageert, dan weet ik wat er bij jou leeft en welke thema’s welkom zijn voor nog meer inspiratie.

Hoe werkt het?

Je wordt lid voor minimaal een kwartaal. Kies je voor een jaarabonnement, dan ben je niet alleen goedkoper uit, je ontvangt ook twee waardebonnen voor items met persoonlijke extra inspiratie. Jij mag dan laten weten waar je inspiratie voor nodig hebt, ik zoek er een geschikt item bij en geef aanwijzingen voor gebruik. Desnoods zoek ik speciaal voor jou daarbuiten.

Dat doe ik omdat ik het leuk vind om ook persoonlijk contact te kunnen hebben met mijn abonnees. 

” je weet me aan het denken te zetten. Ook al kom ik er niet aan toe alle opdrachten uit te werken, ik merk dat er qua mindset langzamerhand wel iets verandert. Ik ben anders gaan kijken naar wat er om me heen gebeurt”

Dit krijg je

 • elke maand een inspirerend item. Voor jezelf of samen met anderen. Iets wat een klein inspirerend appèl doet op jou. Om te reflecteren, om aan de slag te gaan, om uit te proberen. 

 • je kunt kiezen tussen een kwartaal- of een jaarabonnement. Bij een jaarabonnement krijg je naast de 12 items als extra meteen 2 waardebonnen voor persoonlijke extra inspiratie. Op jouw tijd, op maat bij jouw vraag of aanleiding.

  En dit brengt het je

  • een blikverbreding en -verdieping op de wereld van sociale vernieuwing
  • een werkvormen- en reflectievragen-verzameling die je kunt blijven gebruiken
  • regelmaat en houvast voor het reflecteren op je eigen ontwikkeling
  • een maandelijkse portie optimisme

  Het abonnement kost 20 euro per kwartaal. Kies je voor een jaarabonnement, dan betaal je 75 euro per jaar (wil je een factuur, dan ga ik er van uit dat je ondernemer bent en is het bedrag excl 21 % BTW)

   

  Lijkt het je wat, zo’n abonnement?

  Vul je gegevens hiernaast in, dan krijg je zo snel mogelijk je eerste item opgestuurd!

  Over Suzan Bosch

  Transitiekunstenaar. Onderzoekt de kunst van ruimte maken en natuurlijk vernieuwen in turbulente tijden. Is met haar achtergrond als organisatiepsycholoog een uitstekende sparringpartner voor vernieuwers die willen stilstaan bij wat er leeft. Experimenteert in haar atelier met natuurlijke materialen en ambachtelijke werkprocessen. Ontwerpt kunstprojecten voor gemeenschappen die op zoek zijn naar ontmoeting en nieuwe aandacht voor elkaar. Professional in het persoonlijk verbinden van creativiteit, bezinning en vernieuwing. 

  *de kleine lettertjes

  je abonnement loopt een kwartaal/jaar vanaf het moment dat je betaling binnen is gekomen, tot wederopzegging. Je ontvangt iedere maand een item, dus 3 of 12 keer, afhankelijk van je abonnement. Ik geef een seintje als je abonnementsperiode bijna afgelopen is.

  Je waardebonnen zijn een jaar geldig, elke waardebon is goed voor eenmaal persoonlijke inspiratie op maat. Houd rekening met een levertijd van maximaal 5 werkdagen.

  Ben je enthousiast en wil je het graag delen, ga je gang. Ik waardeer het als je anderen ook attent maakt op de mogelijkheid een abonnement te nemen. Het is niet de bedoeling dat je items voor commerciële doeleinden gebruikt of verspreidt.

  Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij je uiterlijk een maand voor de verlengingsdatum hebt opgezegd. Dat kan per mail: suzan@suzanbosch.com. Ik stuur je dan een bevestiging van opzegging. Zeg je niet op, dan ga ik er van uit dat je je abonnement verlengt.