de inspiratiewinkel

elke maand een kleine portie vernieuwende voeding 

Ben jij ook gefascineerd door de grote ommekeer die we als samenleving beleven, en wil je daar je eigen vorm in vinden? Dan kan een maandelijks iets-om-bij-stil-te-staan een mooi begin zijn.

 • ben je nieuwsgierig naar wat er gebeurt in de wereld van ‘hoe het ook anders kan’
 • wil je creatieve denkvermogens verder ontwikkelen en breder leren kijken
 • vind je het fijn zo nu en dan geprikkeld te worden om te kijken naar wat er al is, als tegenhanger van alles wat je wilt en moet
 • hou je van kunst, artistieke vormen en mooie woorden?

dan is de inspiratiewinkel iets voor jou!

 

Wat is de inspiratiewinkel?

De inspiratiewinkel is een collectie van items rondom inspiratie & bezinning, nieuw werken & organiseren, kunst & creativiteit waar je een abonnement op kunt nemen. Je ontvangt dan iedere maand een inspirerend item per mail. Door mij geselecteerd, van een context voorzien en aangekleed.

Voor jezelf of samen met anderen. Bijvoorbeeld een artikel, of een werkvorm. Of een audio of video van een boekbespreking.

Iets wat een klein inspirerend appèl doet op jou. Om erover na te denken, om aan de slag te gaan, om uit te proberen. Dat kan, het hoeft niet.

Verzoeken zeer welkom. En leuk als je reageert, dan weet ik wat er bij jou leeft en welke thema’s welkom zijn voor nog meer inspiratie.

Hoe werkt het?

Je wordt lid voor minimaal een kwartaal. Kies je voor een jaarabonnement, dan ben je niet alleen goedkoper uit, je ontvangt ook twee waardebonnen voor items met persoonlijke extra inspiratie. Jij mag dan laten weten waar je inspiratie voor nodig hebt, ik zoek er een geschikt item bij en geef aanwijzingen voor gebruik. Desnoods zoek ik speciaal voor jou als ik niets op voorraad heb.

 

Wat zeggen abonnees over de inspiratiewinkel?

” je weet me aan het denken te zetten. Ook al kom ik er niet aan toe alle opdrachten uit te werken, ik merk dat er qua mindset langzamerhand wel iets verandert. Ik ben anders gaan kijken naar wat er om me heen gebeurt”

Aukje

” elke keer weer een verrassing!”

Marc

Dit krijg je

 • elke maand een inspirerend item. Voor jezelf of samen met anderen. Iets wat een klein inspirerend appèl doet op jou. Om te reflecteren, om te ervaren, om eventueel uit te proberen. 

 • je kunt kiezen tussen een kwartaal- of een jaarabonnement. Bij een jaarabonnement krijg je naast de 12 items als extra 2 waardebonnen voor persoonlijke extra inspiratie. Op jouw tijd, op maat bij jouw vraag of aanleiding.

  En dit brengt het je

  • verbreding en verdieping van je blik op de wereld van transitie en sociale vernieuwing
  • een werkvormen- en reflectievragen-verzameling die je kunt blijven gebruiken
  • regelmatig stilstaan bij je eigen ontwikkeling geeft houvast
  • een maandelijkse portie optimisme

  Het abonnement kost 20 euro per kwartaal. Kies je voor een jaarabonnement, dan betaal je 75 euro per jaar (wil je een factuur, dan ga ik er van uit dat je ondernemer bent en is het bedrag excl 21 % BTW)

   

  Lijkt het je wat, zo’n abonnement?

  Vul je gegevens hiernaast in, dan krijg je zo snel mogelijk je eerste item opgestuurd!

  Over Suzan Bosch

  Transitiekunstenaar. Onderzoekt de kunst van ruimte maken en natuurlijk vernieuwen in turbulente tijden. Is met haar achtergrond als organisatiepsycholoog een uitstekende sparringpartner voor vernieuwers die willen stilstaan bij wat er leeft. Experimenteert in haar atelier met natuurlijke materialen en ambachtelijke werkprocessen. Ontwerpt kunstprojecten voor gemeenschappen die op zoek zijn naar ontmoeting en nieuwe aandacht voor elkaar. Professional in het persoonlijk verbinden van creativiteit, bezinning en vernieuwing. 

  *de kleine lettertjes

  je abonnement loopt een kwartaal/jaar vanaf het moment dat je betaling binnen is gekomen. Je ontvangt iedere maand een item, dus 3 of 12 keer, afhankelijk van je abonnement. Ik geef een seintje als je abonnementsperiode bijna afgelopen is.

  Je waardebonnen zijn een jaar geldig, elke waardebon is goed voor eenmaal persoonlijke inspiratie op maat. Houd rekening met een levertijd van maximaal 5 werkdagen.

  Ben je enthousiast en wil je het graag ter kennismaking delen, ga je gang. Ik waardeer het als je anderen ook attent maakt op de mogelijkheid een abonnement te nemen. Het is niet de bedoeling dat je items voor commerciële doeleinden gebruikt of verspreidt.