• Trainingsaanbod voor leidinggevenden (regeling 45+), incompany vanaf 3 personen & open inschrijving

 

(de subsidie is voor trainingen die zijn afgerond op uiterlijk 10-01-2020, dus wacht niet meer te lang!)

Voor wie

Voor leidinggevenden en ondernemers die personeels- en functioneringsgesprekken voeren met medewerkers van 45 jaar en ouder, en het belang inzien van het duurzaam inzetbaar en vitaal houden van deze doelgroep. 

Zie je de omgeving en het werk veranderen en wordt de druk op je medewerkers alsmaar groter? Of zie je bij een aantal mensen het fenomeen ‘uitzitten tot je pensioen’ op de loer liggen? Wacht niet tot je mensen vastlopen in de fuik van weerstand tegen verandering. 

Heb je behoefte aan ondersteuning bij het aankaarten en aanmoedigen van vernieuwing, professionele ontwikkeling en zin maken op het werk? Dan kan dit een begin zijn van het antwoord.

 

Wat gaan we doen

In een training van 3-6 uur (in overleg) gaan we in op een aantal aspecten van leidinggeven aan werkenden in de leeftijdscategorie 45+:

  • hoe je medewerkers kunt informeren en faciliteren bij het maken en uitvoeren van ontwikkelplannen

  • hoe je het belang en de eventuele ervaren belemmeringen voor ontwikkeling bespreekbaar maakt

  • hoe je kunt anticiperen op de ontwikkelingen in eigen branche en arbeidsmarkt

  • welke technieken uit de waarderende en progressiegerichte communicatie je in kunt zetten voor prettige gesprekken over loopbaan en professionele ontwikkeling

Investering

Er zijn geen kosten aan deze training verbonden. Het ministerie van Sociale Zaken betaalt en ik regel de aanvraag.

Alle deelnemers moeten wel bereid zijn na de training een prestatieverklaring te ondertekenen en contactgegevens beschikbaar te stellen voor eventuele controle en evaluatie.

Vanuit de regeling is een trainingsduur van 3 uur als minimum gesteld, voor minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers per groep. Als jullie ook graag nog zelf willen oefenen met de gesprekstechnieken, dan doe ik dat er gratis bij.

Locatie

Kleine groepen en open inschrijvingsdeelnemers zijn van harte welkom in mijn atelier in Buitenpost. De ervaring leert dat alleen al de creatieve omgeving iets doet met je mindset: mijn loopbaantraject-klanten zeggen de sfeer van de ruimte heel inspirerend te vinden.

Voor incompany-groepen groter dan 6 personen vraag ik jullie om een geschikte ruimte te regelen en de cateringkosten op je te nemen.

meer weten of opgeven?

Vul je gegevens hiernaast in, dan neem ik contact met je op. 

Bellen mag uiteraard ook, het nummer is 06 31698542

Over Suzan Bosch

Onderzoekt de kunst van ruimte maken en natuurlijk vernieuwen in turbulente tijden. Is sparringpartner voor vernieuwers die behoefte hebben aan onthaasting en bezinning. Combineert haar achtergrond als organisatiepsycholoog/opleider met haar artistieke ervaring. Experimenteert in haar atelier met natuurlijke materialen en ambachtelijke werkprocessen. Ontwerpt kunstprojecten voor gemeenschappen die op zoek zijn naar ontmoeting en nieuwe aandacht voor elkaar. Professional in het persoonlijk verbinden van creativiteit, bezinning en vernieuwing.