Don’t ask what the world needs.

Ask what makes you come alive, and do it. (H. Thurman)

Jezelf en je manier van organiseren opnieuw uitvinden

Als je vastloopt in vernieuwing help ik je ruimte te maken om te onderzoeken hoe je verder kunt. Met zinnige vragen en creatieve middelen help ik ook om die verkenning handen en voeten te geven. Zo krijg je houvast en energie en ga je rustig op weg naar je nieuwe vorm.

Ik doe dat voor jou individueel, en ook met teams en organisaties. Op een bezielde, waarderende en progressiegerichte manier. In jouw tempo. In de rafelrand van jouw comfortzone.  

Uiteraard neem ik mijn ruime ervaring als consultant/trainer/coach mee. En vooral ook mijn persoonlijke sfeer. 

Ik kan je helpen met het gebruiken van creatieve technieken bij reflectie, we kunnen samen letterlijk tijd maken door te werken aan een ambachtelijk kunstwerk als talking piece. En daartussen ligt nog een zee aan mogelijkheden die we samen nader kunnen onderzoeken.

Wil je meer weten over mij en de achtergronden van mijn manier van werken, kijk dan hier

Over deze pagina

Op deze pagina vind je wat ik standaard in de aanbieding heb. Korte sessies, lange trajecten, live en online, vast en tijdelijk. Klik op de knop en je komt op de desbetreffende informatiepagina.

In de agenda vind je de geplande losse activiteiten met open inschrijving.

En wil je iets met een eigen groep in mijn atelier komen doen, kijk dan even hier

Het aanbod aan losse trainingen en workshops blijft de komende tijd nog groeien. Wil je zeker zijn dat je niks mist, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte]

wil je eerst nog wat vrijblijvend kennismaken? Dat kan ik me voorstellen. Daarvoor heb ik de korte artistieke impuls of kijk hieronder bij de workshops, ook die geven een indruk van mijn manier van werken.

tip: je kunt ook met kennismakingskorting individueel sparren!

En dit is mijn aanbod voor trainingen, inspiratiedagen en workshops

 

Tip: andere teams kiezen ook wel voor de startdag van het TOV-programma als losse training/teambuildingsdag.

Als inspiratiedag is zou je ook de kennismakingsdag uit het Connecting Artist-aanbod kunnen kiezen.