Werk met mij

Als transitiekunstenaar help ik je anders te kijken naar wat er al is. Zo kun je creatieve ruimte maken voor je vernieuwingsproces. Dat geeft houvast en rust in het vinden van je nieuwe vorm. Ik doe dat voor organisaties, teams en individuele medewerkers. Op een energieke, waarderende en progressiegerichte manier. In jouw tempo. In de rafelrand van jouw comfortzone.  Uiteraard neem ik mijn ruime ervaring als consultant/trainer/coach mee. En vooral ook mijn persoonlijke sfeer.

 

Mijn talent is het open kijken naar mogelijkheden, mijn kracht ligt in het verbindend en dienend toepassen van een breed palet aan werkvormen. Ik bied ook abonnementen voor sparringsgesprekken, zodat je regelmaat kunt aanbrengen in het maken van je creatieve ruimte. De wereld heeft het nodig dat ook jij je natuurlijke vorm vindt.

 

Kunst werkt

Transitie vraagt ruimte, maar vraagt ook richting en houvast. Dat maakt het ook zo ingewikkeld. Dat is waarom ik voor kunst als belangrijkste ingang kies. Kunst maakt open, werkt verbindend en raakt aan een taal die verder gaat dan het hoofd alleen. Creativiteit brengt verbeeldingskracht en zicht op nieuw perspectief, kunst verlaagt het stressniveau en verbindt. Het inzetten van kunst kan variëren van het gebruik maken van creatieve associatietechnieken bij reflectie tot aan het samen maken van een kunstwerk als bijzonder talking piece. 

 

Op deze pagina vind je alles wat ik in de aanbieding heb. Korte sessies, lange trajecten, live en online, vast en tijdelijk. klik op de knop en je komt op de desbetreffende infomatiepagina!

[de site is nog in aanbouw. Niet alle pagina’s zijn al gevuld en het aanbod wordt aangevuld]

ruiken

wil je eerst nog wat vrijblijvend kennismaken? Dat kan ik me voorstellen. Ik heb een aantal voorbeelden en vormen die je een indruk geven van hoe ik werk.

proeven

wil je ruimte maken en zoek je een geschikte vorm daarvoor? Dit is mijn aanbod van korte workshops en dagdelen.

all of me

wil je dat ik je persoonlijk en op maat inspireer en ondersteun? Heel graag, je vindt hier de mogelijkheden.