workshop expeditie papier scheppen

maak het mee

papier maken van gebruikt papier en plantenmateriaal

een hele dag experimenteren in een kleine groep

volg het spel van vezels die samen een vel papier worden

je bent van harte welkom in mijn atelier

Expeditie papier scheppen op 4 oktober 2019

 

 Mooi he, dat handgeschepte papier, en helemaal als het van plantaardige materialen is gemaakt. Deel je mijn fascinatie voor het spel van vezels die samen een vel papier vormen, zonder enige toevoeging? En heb je altijd al een keer willen meemaken hoe je op ambachtelijke manier je eigen papier kunt maken?

 

Op speciaal verzoek verzorg ik eenmalig een atelierdag met open inschrijving.  We gaan aan de slag met pulp maken van gebruikt papier, en ik laat je twee manieren ervaren om een vel papier te scheppen. Je leert hoe je het papier kunt aankleden met bloemblaadjes en andere decoratieve materialen. Ook kun je kennismaken met pulp gemaakt van gras.

 

Je gaat in een klein groepje de onthaastende werking van papierscheppen ervaren. Er is alle ruimte voor experiment, je kunt tussendoor een wandelingetje maken, en je mag in mijn boeken over papierscheppen snuffelen. Je eigen gemaakte vellen papier gaan uiteraard mee naar huis om verder te drogen.

 

 

 

 

praktisch 

De workshop expeditie papier scheppen kost 95 euro pp. Dat is inclusief alle materialen, het gebruik van alle gereedschappen, koffie en thee, en uitgebreide gezonde lunch. 

 

 

 We werken van 10:00 tot 16:00, in mijn atelier in  Buitenpost. De adresbeschrijving stuur ik mee met de bevestiging. 

Er is plek voor vijf deelnemers, plaatsing op volgorde van aanmelding en betaling.

Lijkt het je wat?

 

Vul je gegevens hiernaast in, dan stuur ik je een mail met betaalgegevens.  Mocht je nog vragen hebben, dan kun je dat ook hiernaast aangeven, of me bellen op 06 31698542

Je aanmelding is pas definitief als de betaling is ontvangen, je krijgt daarvan bericht. Annuleren is helaas niet mogelijk, je mag wel iemand anders in jouw plaats sturen of een waardebon vragen voor een andere keer.

 

Over Suzan Bosch

Transitiekunstenaar. Onderzoekt de kunst van ruimte maken en natuurlijk vernieuwen in turbulente tijden. Is met haar achtergrond als organisatiepsycholoog een uitstekende sparringpartner voor vernieuwers die willen stilstaan bij wat er leeft. Experimenteert in haar atelier met natuurlijke materialen en ambachtelijke werkprocessen. Ontwerpt kunstprojecten voor gemeenschappen die op zoek zijn naar ontmoeting en nieuwe aandacht voor elkaar. Professional in het persoonlijk verbinden van creativiteit, bezinning en vernieuwing.