“Het gaat om het moment, het besef dat hier een broze schoonheid ontstaat die eenmalig, kwetsbaar en onherhaalbaar is en in deze tijd van eeuwige heropvraagbaarheid van bestanden zijn unieke bestaan ontleent aan wat zich bevindt, voltrekt, openbaart en ontvouwt op dit ene moment, op deze ene plaats.”

David van Reybrouck

Mijn atelier ligt op een fijne locatie met vrij uitzicht op weilanden en boomwallen. Een heerlijke werkplek met veel licht, voor mijn experimenten met natuurlijke materialen en ambachtelijke technieken.

experimenteerplek

Het is de plek waar ik graag ruimte maak voor het experiment. In het voorjaar van 2019 heb ik besloten geen werk meer te ‘produceren’. Ik wil alleen nog scheppend bezig zijn, en in opdracht voor echte mensen in plaats van potentiële klanten. Dat betekent niet dat ik ga zitten wachten op opdrachten. Ik experimenteer en werk mijn concepten uit. Dat mondt soms uit in visitekaartjeskunst: kleine objecten die al spelend zijn ontstaan. Soms resulteert dat in een groter object dat ik ter inspiratie ‘uit logeren’ kan sturen naar een plek waar veel mensen ervan kunnen genieten. En soms is een uitnodiging om te exposeren een gelegenheid om mijn creativiteit ‘aan’ te zetten en iets bij het thema van de expo te maken. 

inspiratieplek

Het is ook de plek waar ik individuele vernieuwers en kleine groepen voor inspirerende sessies ontvang. Je kunt hier kijken voor meer informatie daarover.

Wil je mijn werk eens live zien? Op de pagina Agenda vind je een overzicht van plekken en activiteiten waar je mijn werk kunt bekijken.

ontmoetingsplek

Op afspraak is het altijd mogelijk om te komen kijken in mijn atelier. Ouder werk en mijn laatste experimenten hangen gezusterlijk naast elkaar en ik vertel graag over het hoe en waarom. Neem gerust contact op.

atelierdagen

Wil je zelf ervaren hoe het is om met je  eigen handen iets te maken met pure materialen? Het doet iets wezenlijks met mensen. Het helpt ruimte te maken in je hoofd, en het brengt mooie verbindingen tot stand. Ik organiseer voor groepen atelierdagen rondom vilt, vezelvlies, geschept papier of ecoprint. Het accent ligt op deze dagen op het ambachtelijk werken en experimenteren, met veel nadruk op zelf ervaren en onthaasten. Op de pagina vind je algemene informatie, je kunt ook hieronder klikken op de blokken.

 

(at the studio

This site is under construction, in the near future I will post information about my work with natural materials and crafts, and the options in visiting my studio for inspiration and workshops. If you are visiting the area and interested in coming to my studio, please call me or fill in the contactform, so I can inform you about the possibilities)

 

 

 

atelierdag vilt

atelierdag vezelvlies

atelierdag papier

atelierdag ecoprint

visit my studio

wil je meer informatie of een afspraak maken om iets in mijn atelier te komen doen?

Bel me dan op 06 31698542 

Of vul je gegevens hiernaast in, dan neem ik contact met jou op

Over Suzan Bosch

Transitiekunstenaar. Onderzoekt de kunst van ruimte maken en natuurlijk vernieuwen in turbulente tijden. Is met haar achtergrond als organisatiepsycholoog een uitstekende sparringpartner voor vernieuwers die willen stilstaan bij wat er leeft. Experimenteert in haar atelier met natuurlijke materialen en ambachtelijke werkprocessen. Ontwerpt kunstprojecten voor gemeenschappen die op zoek zijn naar ontmoeting en nieuwe aandacht voor elkaar. Professional in het persoonlijk verbinden van creativiteit, bezinning en vernieuwing.