“Het gaat om het moment, het besef dat hier een broze schoonheid ontstaat die eenmalig, kwetsbaar en onherhaalbaar is en in deze tijd van eeuwige heropvraagbaarheid van bestanden zijn unieke bestaan ontleent aan wat zich bevindt, voltrekt, openbaart en ontvouwt op dit ene moment, op deze ene plaats.”

David van Reybrouck

Mijn atelier ligt op een fijne locatie met vrij uitzicht op weilanden en boomwallen. Een heerlijke werkplek met veel licht, voor mijn experimenten met natuurlijke materialen en ambachtelijke technieken.

Met eigen handen iets maken met pure materialen: het doet iets wezenlijks met mensen. Het helpt ruimte te maken in je hoofd, en het brengt mooie verbindingen tot stand. Ook jij kunt daar iets van meemaken als gast in mijn atelier. 

Voor groepen tot 6 personen kan ik een atelierdag invullen rond vilt, vezelvlies, geschept papier of ecoprint. 

Het accent zal liggen op het ambachtelijk werken en experimenteren, met veel nadruk op zelf ervaren en onthaasten. 

Je stelt zelf je groepje samen. Inclusief materialen, gebruik van gereedschappen en catering kost een dag 550 euro (wil je een factuur, dan is het nog exclusief 21 % btw)

Ik heb nog geen data voor open inschrijving, je kunt wel individueel vrijblijvend je belangstelling kenbaar maken. Bij voldoende interesse maak ik dan een datumprikker aan en kunnen we een dag plannen.

Wil je nog iets anders, neem gerust contact op!

[de knoppen werken nog niet allemaal, zodra de pagina’s klaar zijn is er meer info over details. Wil je niet wachten tot de pagina helemaal gevuld is, neem dan even contact op via onderstaand contactformulier]

 

(at the studio

This site is under construction, in the near future I will post information about my work with natural materials and crafts, and the options in visiting my studio for inspiration and workshops. If you are visiting the area and interested in coming to my studio, please call me or fill in the contactform, so I can inform you about the possibilities)

 

 

 

atelierdag vilt

atelierdag vezelvlies

atelierdag papier

atelierdag ecoprint

visit my studio

wil je meer informatie of een afspraak maken om iets in mijn atelier te komen doen?

Bel me dan op 06 31698542 

Of vul je gegevens hiernaast in, dan neem ik contact met jou op

Over Suzan Bosch

Transitiekunstenaar. Onderzoekt de kunst van ruimte maken en natuurlijk vernieuwen in turbulente tijden. Is met haar achtergrond als organisatiepsycholoog een uitstekende sparringpartner voor vernieuwers die willen stilstaan bij wat er leeft. Experimenteert in haar atelier met natuurlijke materialen en ambachtelijke werkprocessen. Ontwerpt kunstprojecten voor gemeenschappen die op zoek zijn naar ontmoeting en nieuwe aandacht voor elkaar. Professional in het persoonlijk verbinden van creativiteit, bezinning en vernieuwing.