UPDATE IVM COVID19-MAATREGELEN:

om veilig en op voldoende afstand te kunnen werken, kun je met maximaal vier personen naar het atelier komen zolang de maatregelen van kracht zijn.

Daarom is de vaste dagprijs tijdelijk aangepast naar 360 euro.

atelierdag, algemene info

Wil je zelf ervaren hoe het is om met je  eigen handen iets te maken met pure materialen? Het doet iets wezenlijks met mensen. Het helpt ruimte te maken in je hoofd, en het brengt mooie verbindingen tot stand. Ik organiseer voor groepen atelierdagen rondom vilt, vezelvlies, geschept papier of ecoprint. Het accent ligt op deze dagen op het ambachtelijk werken en experimenteren, met veel nadruk op zelf ervaren en onthaasten.

Klik op de knoppen hieronder voor meer informatie over de inhoud van de verschillende soorten atelierdagen.

De atelierdagen zijn steeds overdag van 10:00 tot 16:30, in mijn atelier in Buitenpost. De adresbeschrijving stuur ik mee met de bevestiging.

Je stelt zelf je groepje van maximaal zes personen samen. Inclusief materialen, gebruik van gereedschappen en catering kost een dag 540 euro (wil je een factuur, dan is het nog exclusief 21 % btw)

Wil je met een grotere groep en/of op een andere lokatie, dan kan dat ook. Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wil je graag een atelierdag meemaken en kun je geen groep om je heen verzamelen? Dan kun je je op de wachtlijst laten zetten. Zodra er voldoende gegadigden zijn stuur ik een datumprikker en plannen we gezamenlijk een geschikte datum. Je kunt ook de agenda in de gaten houden: een paar keer per jaar organiseer ik een special voor open inschrijving

Wil je nog iets anders of heb je vragen, neem gerust contact op!

-Inschrijven doe je door een bericht via het contactformulier te sturen, of een mail aan suzan@suzanbosch.com onder vermelding van de atelierdag van je keuze.

-voor de atelierdagen gelden mijn algemene voorwaarden. 

 

atelierdag vilt

atelierdag vezelvlies

atelierdag papier

atelierdag ecoprint

wil je meer informatie of een afspraak maken om iets in mijn atelier te komen doen?

Bel me dan op 06 31698542

Of vul je gegevens hiernaast in, dan neem ik contact met jou op

(het rekensommetje is om te bewijzen dat je een echt mens bent)

1 + 14 =

Over Suzan Bosch

Onderzoekt de kunst van ruimte maken en natuurlijk vernieuwen in turbulente tijden. Is sparringpartner voor vernieuwers die behoefte hebben aan onthaasting en bezinning. Combineert haar artistieke praktijkervaring met haar achtergrond als organisatiepsycholoog. Experimenteert in haar eigen atelier met natuurlijke materialen en ambachtelijke werkprocessen. Ontwerpt kunstprojecten voor gemeenschappen die op zoek zijn naar ontmoeting en nieuwe aandacht voor elkaar. Professional in het persoonlijk verbinden van creativiteit, bezinning en vernieuwing.