atelierdag, algemene info

Wil je zelf ervaren hoe het is om met je  eigen handen iets te maken met pure materialen? Het doet iets wezenlijks met mensen. Het helpt ruimte te maken in je hoofd, en het brengt mooie verbindingen tot stand. Ik organiseer voor groepen atelierdagen rondom vilt, vezelvlies, geschept papier of ecoprint. Het accent ligt op deze dagen op het ambachtelijk werken en experimenteren, met veel nadruk op zelf ervaren en onthaasten.

Klik op de knoppen hieronder voor meer informatie over de inhoud van de verschillende soorten atelierdagen.

De atelierdagen zijn steeds overdag van 10:00 tot 16:30, in mijn atelier in Buitenpost. De adresbeschrijving stuur ik mee met de bevestiging.

Je stelt zelf je groepje van maximaal zes personen samen. Inclusief materialen, gebruik van gereedschappen en catering kost een dag 540 euro (wil je een factuur, dan is het nog exclusief 21 % btw)

Wil je met een grotere groep en/of op een andere lokatie, dan kan dat ook. Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wil je graag een atelierdag meemaken en kun je geen groep om je heen verzamelen? Dan kun je je op de wachtlijst laten zetten. Zodra er voldoende gegadigden zijn stuur ik een datumprikker en plannen we gezamenlijk een geschikte datum. Je kunt ook de agenda in de gaten houden: een paar keer per jaar organiseer ik een special voor open inschrijving

Wil je nog iets anders of heb je vragen, neem gerust contact op!

-Inschrijven doe je door een bericht via het contactformulier te sturen, of een mail aan suzan@suzanbosch.com onder vermelding van de atelierdag van je keuze.

-voor de atelierdagen gelden mijn algemene voorwaarden. 

 

atelierdag vilten

atelierdag vezelvlies

atelierdag papier

atelierdag inktmaken

atelierdag ecoprint

welcome at my studio

wil je meer informatie of een afspraak maken om iets in mijn atelier te komen doen?

Bel me dan op 06 31698542

Of vul je gegevens hiernaast in, dan neem ik contact met jou op

(het rekensommetje is om te bewijzen dat je een echt mens bent)

9 + 2 =

Over mij

Ik onderzoek al mijn hele leven de kunst van ruimte maken voor bezieling en bezinning. Na een loopbaan als opleider en organisatiepsycholoog heb ik mijn roeping gevonden in de combinatie van kunst en sociale vernieuwing: als transitiekunstenaar help ik mensen hun eigen natuurlijke vorm te (her)vinden via de kracht van kunst.

Ik kom het beste uit de verf als ik onthaastende projecten mag ontwerpen voor & met gemeenschappen die op zoek zijn naar ontmoeting en nieuwe aandacht voor elkaar. Daarnaast maak ik kunstwerken van natuurlijke materialen uit de omgeving van mijn opdrachtgevers, verzorg op de natuur geïnspireerde craftfulnessdagen, creatieve loopbaantrajecten en retraites. In mijn atelier maak ik tijd door te spelen met ambachtelijke werkprocessen als papier scheppen, vilten, ecoprinten en inktmaken.