IMG 5434 e1571152213399

atelierdag, algemene info

Wil je zelf ervaren hoe het is om met je  eigen handen iets te maken met pure materialen? Het doet iets wezenlijks met mensen. Het helpt ruimte te maken in je hoofd, en het brengt mooie verbindingen tot stand. Ik organiseer voor groepen atelierdagen rondom vilt, vezelvlies, natuurlijke inkt, geschept papier of ecoprint. Het accent ligt op deze dagen op het ambachtelijk werken en experimenteren, met veel nadruk op zelf ervaren en onthaasten.

Klik op de knoppen hieronder voor meer informatie over de inhoud van de verschillende soorten atelierdagen.

De atelierdagen zijn steeds overdag van 10:00 tot 16:30, in mijn atelier in Buitenpost. De adresbeschrijving stuur ik mee met de bevestiging.

Je stelt zelf je groepje van maximaal zes personen samen. Inclusief materialen, gebruik van gereedschappen en catering kost een dag 540 euro (wil je een factuur, dan is het nog exclusief 21 % btw)

Wil je met een grotere groep en/of op een andere lokatie, dan kan dat ook. Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wil je graag een atelierdag meemaken en kun je geen groep om je heen verzamelen? Dan kun je je op de wachtlijst laten zetten. Zodra er voldoende gegadigden zijn stuur ik een datumprikker en plannen we gezamenlijk een geschikte datum. Je kunt ook de agenda in de gaten houden: een paar keer per jaar organiseer ik een special voor open inschrijving

Wil je nog iets anders of heb je vragen, neem gerust contact op!

-Inschrijven doe je door een bericht via het contactformulier te sturen, of een mail aan su***@su********.com onder vermelding van de atelierdag van je keuze.

-voor de atelierdagen gelden mijn algemene voorwaarden. 

 

atelier interieur

atelierdag vilten

atelierdag vezelvlies

atelierdag papier

atelierdag inktmaken

atelierdag ecoprint

welcome at my studio

wil je meer informatie of een afspraak maken om iets in mijn atelier te komen doen?

Bel me dan op 06 31698542

Of vul je gegevens hiernaast in, dan neem ik contact met jou op

(het rekensommetje is om te bewijzen dat je een echt mens bent)

4 + 12 =

2016 08 01 20.42.25
IMG 2599
IMG 4211
IMG 4170
atelier interieur
IMG 1114
viltachtkarspelen
B64D0960 1475 45B2 A9E6 58BDE9070551
IMG 3693
2016 08 01 20.42.32
IMG 5366
03F83924 488A 4219 AD45 349193376D81 e1567672557840

Over mij

Ik ben Suzan Bosch, eco kunstenaar en sociaal vernieuwer. Ik onderzoek al mijn hele leven de kunst van ruimte maken voor bezieling en creativiteit. Na een loopbaan als opleider en organisatiepsycholoog heb ik mijn roeping gevonden in de combinatie van kunst en sociale vernieuwing: via duurzame kunst help ik mensen hun eigen natuurlijke vorm te (her)vinden. Ik gebruik natuurlijke, kunstzinnige en creatieve ingangen om te bezinnen en nieuwe verbindingen te maken.

CAIR: Connecting Artist in Residence

Ik kom het beste uit de verf als Connecting Artist In Residence (CAIR). Als Connecting Artist ontwerp ik onthaastende artistieke ontmoetingen voor gemeenschappen, ook in bedrijven. Hiermee wil ik mensen meenemen in de kunst van natuurlijke vernieuwing. Dat kan kort zijn -bijvoorbeeld een inspiratiedag of teambuilding- of wat langer, bijvoorbeeld een inpandige pop-up wonderkamer van natuurlijke inspiratiebronnen waarmee ik zinvolle gesprekken met mensen aanknoop over een bepaald thema. 

Wil je een liever een tastbaar kunstwerk dat je inspireert om elke dag connectie te maken met je natuurlijke vorm? In opdracht maak ik wandpanelen en andere kunstwerken voor particulier en zakelijk gebruik. Deze maak ik van de materialen uit de natuurlijke omgeving van mijn opdrachtgevers. Dat kan op locatie en je mag ook meehelpen als je dat wilt.

Meemaken om het anders te doen

De ambachtelijke technieken die ik gebruik zijn erg geschikt om in te zetten voor nieuwe gezamenlijkheid. De  trage handmatige werkprocessen lenen zich goed om eens op een andere manier met elkaar in gesprek te raken. Je kunt ook individueel -al dan niet letterlijk- meemaken: ik verzorg op de natuur geïnspireerde craftfulnessdagen, creatieve loopbaantrajecten en retraites. 

In mijn atelier maak ik tijd door te spelen met ambachtelijke werkprocessen als papier scheppen, vilten, ecoprinten en inktmaken. Ondertussen werk ik aan een catalogus van de mogelijkheden die de natuur biedt om uiting te geven aan mijn motto 'alles is er al, je hoeft alleen met aandacht te kijken'.

 

pasfotorondje2