Neem gerust contact op, ik vind het leuk je te spreken.

 

Of je nu op zoek bent naar iemand om mee te sparren over mogelijkheden voor je vernieuwingsproject of loopbaan

Of dat je overweegt om een kunstwerk te laten maken, en wie weet daar zelf ook een rol als meemaker in wilt gaan spelen.

Of dat je je afvraagt of ik degene zou kunnen zijn die iets inspirerends voor je organisatie zou kunnen doen.

Stel je vragen!

Ik kan me voorstellen dat je even een drempel over moet. En ook dat je misschien nog niet helemaal een beeld hebt van wat ik nu precies doe. Dat ben ik gewend, ik vertel er graag over en vind ieder gesprek over kunst, creatieve ruimte maken en vernieuwing altijd weer waardevol.

je mag me ook altijd bellen of appen op 06 31698542

(Mensen die me kennen, weten me te vinden als ze tussen de bedrijven door even op zoek zijn naar iets ter inspiratie rond sociale innovatie: een ideetje voor een actieve werkvorm, een contact, kruisbestuivingsmogelijkheden, een positief ervaringsverhaal, een leuke site. Juist omdat ik graag  & vaak struin in die hoeken, heb ik bijna altijd wel iets om iemand even op te tillen. Ik heb daar zelf ook veel plezier van!)

Met het invullen en opsturen van dit contactformulier ga je akkoord met mijn privacybeleid en geef je toestemming voor het verwerken van de informatie die je hier hebt ingevuld.En nu we toch bezig zijn met toestemming en officiële zaken: ik heb alle inhoud van deze site laten vastleggen bij creative commons. Dat betekent dat je vrij bent om alles te delen, maar wel onder de voorwaarde dat je mijn naam erbij vermeldt.