spiegelsessies

 

Je loopt al een tijdje rond met een situatie die je nu echt wilt veranderen. Misschien heb je een knoop die steeds nadrukkelijker vraagt om doorgehakt te worden.

Of een onbestemde ontevredenheid die je nader wilt verkennen.

Of je bent met iets bezig wat nog nieuw is, iets wat je spannend vindt en nog moeilijk kunt overzien.

Als het op dat soort momenten toch eens beter zou lukken om wat meer afstand te nemen…..

Uit ervaring weet je dat ruimte maken om te reflecteren je helpt. Dat het je een heldere blik en nieuwe energie oplevert. Omdat nieuw inzicht je ook richting geeft, een focus van binnenuit op wat je te doen staat. 

Maar het lukt je nog niet om zelf die ruimte te maken. Je hebt wat zetjes nodig om ‘even afstand nemen’ tot een vanzelfsprekend onderdeel van je ritme te maken. 

Herken je jezelf hierin?

Niet iedereen is van nature goed in reflecteren, en het is normaal dat jij zelf niet op de vragen komt die je verder kunnen helpen. Dat hoort erbij, we hebben allemaal onze blinde vlekken en groeven. Laat me je helpen om je eigen professionele reflectiemomenten te organiseren en schakel mij zo nu en dan in als fris rustpunt. Ook geschikt om jezelf te ontwikkelen, bij wijze van alternatief voor scholing of een coachingstraject.

Met een strippenkaart voor spiegelsessies bepaal jij het tempo en de frequentie van de reflectiemomenten. 

Je begint met één losse sessie om vrijblijvend uit te proberen of het iets voor je is. Daarna beslis je of je vaker wilt en een strippenkaart neemt.

dit gaan gaan we doen 

Ik maak 2 uur tijd vrij en vraag ook van jou om die ruimte te maken. Even geen afleiding van telefoon of anderen.

Je bent welkom in mij atelier, of we spreken af voor een online sessie. 

We kijken samen naar je vraagstuk. Houden het tegen het licht, keren het binnenste buiten. 

Ik help je alles wat je al weet samen te brengen en opnieuw te rangschikken. En je behoefte aan een antwoord of oplossing nog even uit te stellen. Zodat je op andere opties komt dan je nu kunt bedenken, en je denkpatronen kunt doorbreken.

 

We kunnen werken met creatieve werkvorm, bijvoorbeeld met beeldkaarten, of korte schrijfopdrachten. Of we doen wat oefeningen om je gedachtenrepertoire op te rekken. Ik stel je zinnige vragen en spiegel je antwoorden, deel mijn beelden en associaties, en nodig je uit om te verkennen wat kan zijn. 

We volgen jouw energie en nieuwsgierigheid. Ik kijk met je mee en stel me op als vrijdenker met warme belangstelling. Waar relevant deel ik mijn kennis en eigen ervaringen uiteraard ook.

En het kan zo maar zijn dat ik je achteraf per mail nog wat namen, websites en boektitels stuur die bij mij boven komen drijven naar aanleiding van de sessie.

Probeer het eens uit. Een strippenkaart is misschien handig als stok achter de deur, maar je kunt ook kiezen alleen losse sessies te doen.

 

ook mogelijk voor groepen of teams

Wil je dat ik je team op deze manier regelmatig faciliteer voor reflectie en vernieuwing? Dat kan! Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden en tarieven.

dit is je resultaat 

Na afloop heb je nieuw, ruimer zicht op je situatie en een helder idee hoe je verder kunt.

Je hebt rust in je hoofd, waardoor je weer ruimte hebt om helder te denken.

Je ziet waar je staat, en weet wat je te doen (of te laten) hebt. 

En vooral: je hebt weer nieuwe inspiratie en energie!

dit is je investering

losse sessies
Voor mijn werkzaamheden breng ik je voor een losse sessie een tarief in rekening van 175 euro.

 

strippenkaart
Als het je bevalt en je wilt vaker op deze manier stilstaan bij wat je beweegt, dan kun je een strippenkaart aanschaffen. Die is een jaar geldig en staat voor drie sessies van elk 2 uur, maar je mag de uren ook ineens of in twee keer besteden. De strippenkaart kost 510 euro. Wil je een factuur, dan reken ik ook 21% BTW. (Betalen in termijnen is mogelijk).

Met de strippenkaart kun je regelmatig een pas op de plaats maken zonder dat je vast zit aan een standaardtraject met vaste tijdstippen. En naarmate je vaker reflecteert, leer je ook steeds beter hoe dat bij jou werkt, zodat je ook zonder mijn hulp er een gewoonte van maakt om terug te kijken.

Ook geschikt als alternatief voor persoonlijke loopbaan- of ondernemerscoaching. Vraag je leidinggevende naar het budget voor jouw professionele ontwikkeling. Ben je werkzaam in de creatieve of culturele sector, dan kun je aanspraak maken op een speciale regeling voor de strippenkaart.

Ben jij klaar met je bekende rondjes en wil je even worden opgetild zodat je weer verder kunt met vernieuwen?

boek hier je sessie of bel me op 06 31698542 voor een afspraak

 

 

Wat zijn de ervaringen van anderen met spiegelsessies?

” ik ontdek elke keer weer: als ik maar ruimte maak en tijd voor mezelf, dan ontstaan de ideeën ook weer vanzelf. Ik blijf me erover verbazen dat ik kennelijk ook weer vergeet hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen.”

Angeline