atelierdag met vezelvlies

vezelvlies is betoverend materiaal, je kunt het dun en transparant houden, maar ook dicht en ruw. Het is voor velen een tussenstation, om mee te vilten of te gebruiken voor boekomslagen. Voor mij is het maakproces het meest aantrekkelijke. Een kleurenspel van draden en vezels die je zachtjes hun eigen weg laat zoeken.

We maken vliezen van plantaardige vezels als zijde, wol, bamboe en viscose. We werken individueel en maken een gezamenlijk vlies waarvan iedereen een stuk krijgt thuisgestuurd als het droog is.

Ik heb een grote voorraad verschillende vezels en draden, maar als je graag iets van thuis wilt meenemen kan dat natuurlijk ook.

Deze dag staat experimenteren en ontdekken centraal. We nemen de tijd en er is ruimte voor een wandelingetje tussendoor.

lijkt het je wat?

Alle praktische zaken en algemene voorwaarden vind je op de algemene pagina over atelierdagen.

Vul hier de gewenste datum waarop je met je groep wilt komen plus je gegevens in, dan stuur ik je een mail met bevestiging en betaalgegevens.  

Als je belangstelling hebt en alleen jezelf wilt opgeven, dan kan dat ook. Zodra er voldoende open aanmeldingen zijn pikken we gezamenlijk een datum.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je dat ook hiernaast aangeven, of me bellen op 06 31698542

 

 

Over mij

Ik onderzoek al mijn hele leven de kunst van ruimte maken voor bezieling en bezinning. Na een loopbaan als opleider en organisatiepsycholoog heb ik mijn roeping gevonden in de combinatie van kunst en sociale vernieuwing: als transitiekunstenaar help ik mensen hun eigen natuurlijke vorm te (her)vinden via de kracht van kunst.

Ik kom het beste uit de verf als ik onthaastende projecten mag ontwerpen voor & met gemeenschappen die op zoek zijn naar ontmoeting en nieuwe aandacht voor elkaar. Daarnaast maak ik kunstwerken van natuurlijke materialen uit de omgeving van mijn opdrachtgevers, verzorg op de natuur geïnspireerde craftfulnessdagen, creatieve loopbaantrajecten en retraites. In mijn atelier maak ik tijd door te spelen met ambachtelijke werkprocessen als papier scheppen, vilten, ecoprinten en inktmaken.