atelierdag met vezelvlies

vezelvlies is betoverend materiaal, je kunt het dun en transparant houden, maar ook dicht en ruw. Het is voor velen een tussenstation, om mee te vilten of te gebruiken voor boekomslagen. Voor mij is het maakproces het meest aantrekkelijke. Een kleurenspel van draden en vezels die je zachtjes hun eigen weg laat zoeken.

We maken vliezen van plantaardige vezels als zijde, wol, bamboe en viscose. We werken individueel en maken een gezamenlijk vlies waarvan iedereen een stuk krijgt thuisgestuurd als het droog is.

Ik heb een grote voorraad verschillende vezels en draden, maar als je graag iets van thuis wilt meenemen kan dat natuurlijk ook.

Deze dag staat experimenteren en ontdekken centraal. We nemen de tijd en er is ruimte voor een wandelingetje tussendoor.

lijkt het je wat?

Alle praktische zaken en algemene voorwaarden vind je op de algemene pagina over atelierdagen.

Vul hier de gewenste datum waarop je met je groep wilt komen plus je gegevens in, dan stuur ik je een mail met bevestiging en betaalgegevens.  

Als je belangstelling hebt en alleen jezelf wilt opgeven, dan kan dat ook. Zodra er voldoende open aanmeldingen zijn pikken we gezamenlijk een datum.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je dat ook hiernaast aangeven, of me bellen op 06 31698542

 

 

Over Suzan Bosch

Onderzoekt de kunst van ruimte maken en natuurlijk vernieuwen in turbulente tijden. Is sparringpartner voor vernieuwers die behoefte hebben aan onthaasting en bezinning. Combineert haar artistieke praktijkervaring met haar achtergrond als organisatiepsycholoog. Experimenteert in haar eigen atelier met natuurlijke materialen en ambachtelijke werkprocessen. Ontwerpt kunstprojecten voor gemeenschappen die op zoek zijn naar ontmoeting en nieuwe aandacht voor elkaar. Professional in het persoonlijk verbinden van creativiteit, bezinning en vernieuwing.