portfolio kunstprojecten

 

Op deze overzichtspagina vind je een selectie van de kunstprojecten die ik in opdracht heb gedaan. Voor particulieren, organisaties en gemeenschappen. Als je op de foto klikt ga je naar de projectpagina met meer achtergrondinformatie en foto’s van dat specifieke project.

Wil je meer informatie over de grote lijnen en uitgangspunten van meemaakprojecten, kijk dan even op deze informatiepagina over meemaakprojecten

Wil je meer informatie over het laten maken van een kunstwerk van natuurlijke materialen, kijk dan even op de informatiepagina over kunstwerken in opdracht.

(deze pagina wordt nog aangevuld, er zijn nog veel meer leuke inspirerende projecten geweest…..)

portfolio kunst meemaken

(↓ klik op de foto’s hieronder ↓)

portfolio kunst laten maken

(↓ klik op de foto’s hieronder ↓)

meer informatie over mogelijkheden voor kunst meemaken

Wil je ook een kunstproject in je organisatie, organiseer je een festival of congres,  of heb je een maatschappelijk thema dat vraagt om nieuwe verbindingen? Ik denk graag met je mee over een geschikte aanpak, wat je met de materialen uit jouw omgeving kunt doen en wie je daarbij zou kunnen betrekken.

meer informatie over mogelijkheden om kunst te laten maken

Wil je ook een kunstwerk voor je huis of werkplek? Of zoek je een bijzonder persoonlijk cadeau voor een bijzondere gelegenheid? Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.