Kunst op maat, speciaal voor jou gemaakt

 

Je houdt van natuurlijke materialen en handgemaakte spullen, maar bent zelf niet van het ambachtelijke werken. De gedachte achter mijn kunst spreekt je aan, en je zou wel graag een persoonlijk en uniek kunstwerk met natuurlijke materialen willen, maar je ziet een meemaakproject niet zitten.  

Dan kan ik een uniek kunstwerk voor je maken. Bijvoorbeeld een viltpaneel in natuurlijke tinten, of een wandobject van papier gemaakt van planten. Ik betrek je dan wel in het verzamelen van de materialen en het maken van een passend ontwerp, maar de uitvoering ligt bij mij.

Het wordt hoe dan ook een uniek werk, omdat het gemaakt wordt met materialen uit jouw omgeving. Dat kan je eigen huidige dagelijkse omgeving zijn, maar het is ook mogelijk om plantaardig materiaal van bijvoorbeeld je geboortegrond te gebruiken, of een favoriete streek. Ook van oud papier kun je mooie nieuwe dingen maken.

 

hoe werkt het?

Ik kom bij je langs of we hebben telefonisch contact, we bespreken wat je zou willen en wat je budget is.  Heb je nog geen idee, geen probleem: ik reik je met plezier suggesties aan en denk met je mee. Net zo lang tot het concept helemaal klopt: jouw ruimte, het verhaal van de natuurlijke omgeving en de materialen en technieken. (kijk voor voorbeelden op de portfoliopagina, de foto’s leiden naar projectpagina’s met meer informatie en foto’s). In overleg komen we tot een keuze voor materiaal en afmetingen. Zo mogelijk neem ik meteen planten uit jouw omgeving mee om in mijn atelier te verwerken tot papier, vezelvlies of verfstof.  

Een handgemaakt kunstwerk op maat is mogelijk vanaf 350 euro (excl 9% BTW en evt reis- of verzendkosten). De uiteindelijke kosten zijn mede afhankelijk van het eventuele research dat ermee gemoeid is en de materialen die ik ga gebruiken. Uiteraard maken we eerst afspraken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Spreekt mijn werk je aan, maar is je budget een struikelblok, neem gerust contact op. Ik sta open voor gespreide betaling en denk graag mee om de opdracht zodanig vorm te geven dat het ook financieel gezien voor beide kanten klopt.  

 

meer informatie over een kunstwerk laten maken?

vul je gegevens in op het contactformulier of bel me via 06 31 69 85 42