Wil jij het ook anders gaan doen na Corona?

 

Wil je andere keuzes gaan maken, reflecteren op wat er voor jou is veranderd door Covid-19, en kijken hoe je je werk en leven anders zou kunnen vormgeven?

Ik vind het ontzettend belangrijk in deze spannende overgangstijd dat de stille meerderheid van dichtbij-huis-vernieuwers hun verhalen met elkaar delen.

Zodat ze merken dat ze niet de enige zijn in niemandsland. Zodat ze van elkaars ervaringen  kunnen leren.

Daarvoor heb ik de Zoomkamer bedacht.  Om uit- en in te zoomen, even stil te staan en op te laden.

Nieuwe moed te verzamelen waar nodig.

Voor nieuwe stappen in het onbekende. Die moet je zelf zetten, maar je hoeft het niet alleen te doen.

En hoe meer mensen deze stappen zetten, des te normaler het voor ons allemaal wordt om het nu echt anders te doen. 

De zoomkamer is geen discussieplatform. We wisselen onze persoonlijke ervaringen met vernieuwing uit, in alle rust en zonder onderbrekingen van goedbedoeld advies, zonder dat er oplossingen worden aangedragen, zonder commentaar en o-ja-dat-heb-ik-ook.

ZOOMKAMER

 

Jezelf horen vertellen kan enorm helpen om duidelijk te krijgen waar je staat en wat dat betekent. En het is heel geruststellend om te merken dat jouw pad ook overeenkomsten heeft met dat van anderen.

Het enige wat je echt nodig hebt voor transformatie is een gevoel van veerkracht, moed en een eerste houvast. Dat is je begin. Daarmee kun je een volgende stap zetten, op jouw tijd.

Er kunnen per groep maximaal 7 mensen meedoen.

Op dit moment ligt het project even stil, maar laat het weten als je mee zou willen doen. Bij voldoende animo begint er weer een groep.

Ik zorg voor een fijne inspirerende omgeving en een onlineverbinding, jij geeft mij wat je kunt en wilt betalen.

 

De Zoomkamer is een online veilige ruimte waar jouw verhaal van jou blijft, waar je gehoord wordt en een gevoel van onderlinge verbinding kunt creëren met elkaar.

Wil jij een keer meedoen?

Verstuur je gegevens met het formulier. Je krijgt een mail met informatie en een link.

heb je nog vragen, gebruik dan ook het formulier hiernaast of bel me op 06 31698542

 

Over mij

Ik ben Suzan Bosch, eco kunstenaar en sociaal vernieuwer. Ik onderzoek al mijn hele leven de kunst van ruimte maken voor bezieling en creativiteit. Na een loopbaan als opleider en organisatiepsycholoog heb ik mijn roeping gevonden in de combinatie van kunst en sociale vernieuwing: via duurzame kunst help ik mensen hun eigen natuurlijke vorm te (her)vinden. Ik gebruik natuurlijke, kunstzinnige en creatieve ingangen om te bezinnen en nieuwe verbindingen te maken.

CAIR: Connecting Artist in Residence

Ik kom het beste uit de verf als Connecting Artist In Residence (CAIR). Als Connecting Artist ontwerp ik onthaastende artistieke ontmoetingen voor gemeenschappen, ook in bedrijven. Hiermee wil ik mensen meenemen in de kunst van natuurlijke vernieuwing. Dat kan kort zijn -bijvoorbeeld een inspiratiedag of teambuilding- of wat langer, bijvoorbeeld een inpandige pop-up wonderkamer van natuurlijke inspiratiebronnen waarmee ik zinvolle gesprekken met mensen aanknoop over een bepaald thema. 

Wil je een liever een tastbaar kunstwerk dat je inspireert om elke dag connectie te maken met je natuurlijke vorm? In opdracht maak ik wandpanelen en andere kunstwerken voor particulier en zakelijk gebruik. Deze maak ik van de materialen uit de natuurlijke omgeving van mijn opdrachtgevers. Dat kan op locatie en je mag ook meehelpen als je dat wilt.

Meemaken om het anders te doen

De ambachtelijke technieken die ik gebruik zijn erg geschikt om in te zetten voor nieuwe gezamenlijkheid. De  trage handmatige werkprocessen lenen zich goed om eens op een andere manier met elkaar in gesprek te raken. Je kunt ook individueel -al dan niet letterlijk- meemaken: ik verzorg op de natuur geïnspireerde craftfulnessdagen, creatieve loopbaantrajecten en retraites. 

In mijn atelier maak ik tijd door te spelen met ambachtelijke werkprocessen als papier scheppen, vilten, ecoprinten en inktmaken. Ondertussen werk ik aan een catalogus van de mogelijkheden die de natuur biedt om uiting te geven aan mijn motto 'alles is er al, je hoeft alleen met aandacht te kijken'.

 

pasfotorondje2