2018 is voor mij het jaar geweest van een belangrijke ontwikkeling in mijn kunstenaarschap. Op LinkedIn was ik altijd eerst mijn formele titel (innovatiepsycholoog) en daarna kunstenaar. Dat heb ik omgedraaid: vanaf nu presenteer ik me als kunstenaar & innovatiepsycholoog. Over vernieuwing gesproken!

Deze site wordt ook vernieuwd, maar eerst een paar weekjes de stekker er uit. In het nieuwe jaar kom ik met een nieuw aanbod waarin ik kunst en creativiteit benut om je te ondersteunen en inspireren in jouw vernieuwingsproces. Ik heb gemerkt dat daar mijn missie ligt: de vernieuwers onder ons te helpen zo nu en dan stil te staan bij wat gaande is. Om daarna met volle overtuiging en energie verder te vernieuwen.

als voorproefje voor trajecten in grotere verbanden (ik denk aan een zorgverzekeraar, een ziekenhuis of een andere maatschappelijke instelling met veel mensen over de vloer!) heb ik een overzichtelijk documentje gemaakt. Lijkt het je wat? Ik kom graag vragen stellen en meedenken! klik hier voor het document: info maakprojectenpub