inspiratiedag

incompany & open inschrijving

 

Voor wie

Wil je met een bestaande groep eens iets anders dan anders? Of zoek je een manier om eens op een persoonlijke manier met elkaar in gesprek te komen? Om elkaar (opnieuw) te leren kennen? Dan is dit misschien wel iets: creatief onthaasten.

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar creatief bezinnen, maar geen behoefte heeft aan ambachtelijke technieken. Zelfs vieze handen kunnen we vermijden….

Bij inspiratiedagen ligt de nadruk meer op collage, schilderen, schrijven en kleuren. We kunnen -als je dat wilt- een thema centraal stellen. We werken met fijne creatieve materialen en opdrachten, in alle rust, en ik stel zinvolle vragen om je uit te nodigen tot persoonlijke reflectie, uitwisseling en stilte.

Deze dag is ook geschikt voor grotere organisaties die hun medewerkers een dag bezinning en onthaasting gunnen, al dan niet in teamverband.

Wat gaan we doen

Hoe jullie dag er uit komt te zien bespreken we telefonisch vooraf. Willen jullie vooral bezig zijn of ook wat stilte inbouwen, moet de nadruk op gezelligheid liggen of wil je ook nog wat bespreken?

In overleg kiezen we eventueel een thema, ik stel een programma op. Je kunt voorkeuren aangeven voor activiteiten. We spreken vooraf af hoe de verhouding tussen vrije ruimte en activiteit ideaal zou zijn.

Een passend artistiek ritueel, bijvoorbeeld ter afscheid van een teamlid, hoort ook tot de mogelijkheden.

Investering

Een inspiratiedag kost 95 euro per persoon, dat is inclusief koffie/thee, water, alle materialen en iets lekkers. In mijn atelier is dat ook inclusief een huisgemaakte lunch met soep en salade.

Wil je een factuur, dan reken ik 21% BTW.

Locatie

Kleine groepen zijn van harte welkom in mijn atelier in Buitenpost. De ervaring leert dat alleen al de creatieve omgeving iets doet met je mindset: veel mensen zeggen de sfeer van de ruimte heel inspirerend te vinden.

Wil je niet reizen of ben je met meer dan 6 personen, dan vraag ik jullie om een geschikte ruimte te regelen en de cateringkosten op je te nemen. Ik kan met jullie meedenken voor een leuke locatie in de buurt. (bij een afstand meer dan 60 km reken ik 35 euro per uur voor de reistijd)

meer weten of opgeven?

Vul je gegevens hiernaast in, dan neem ik contact met je op.

Bellen mag uiteraard ook, het nummer is 06 31698542