Training vitale jaargesprekken

incompany & open inschrijving

 

Voor wie

Voor leidinggevenden en ondernemers die personeels- en functioneringsgesprekken voeren met medewerkers, en het belang inzien van het duurzaam inzetbaar en vitaal houden van hun personeel. 

Zie je de omgeving en het werk veranderen en wordt de druk op je medewerkers alsmaar groter? Of zie je bij een aantal mensen het fenomeen ‘uitzitten tot je pensioen’ op de loer liggen? Wacht niet tot je mensen vastlopen in de fuik van weerstand tegen verandering. 

Heb je behoefte aan ondersteuning bij het aankaarten en aanmoedigen van vernieuwing, professionele ontwikkeling en zin maken op het werk? Wil je medewerkers helpen patronen te doorbreken en meer eigenaar van hun loopbaan te worden? Dan is dit een geschikte training voor je.

 

Dit gaan we doen

In een training van 3,5 uur  gaan we in op een aantal aspecten van vitale gesprekken:

  • hoe je medewerkers kunt informeren en faciliteren bij het maken en uitvoeren van ontwikkelplannen

  • hoe je het belang en de eventuele ervaren belemmeringen voor ontwikkeling bespreekbaar maakt

  • hoe je kunt anticiperen op de ontwikkelingen in eigen branche en arbeidsmarkt

  • welke technieken uit de waarderende en progressiegerichte communicatie je in kunt zetten voor prettige gesprekken over loopbaan en professionele ontwikkeling

Luisteren en doen wisselen we af, en we werken aan de hand van eigen voorbeelden uit jullie praktijk. Uiteraard krijg je gelegenheid de technieken uit te proberen met oefeningen en daar feedback op te krijgen.

Investering

De training kost 550 euro, dat is exclusief BTW en reiskosten.  Als jullie ook graag nog extra willen oefenen met de gesprekstechnieken in eigen casussen, dan is dat mogelijk en reserveer ik een dag voor jullie. Dan kost het 850 euro excl BTW en reiskosten. 

Bij open inschrijving kost de training 175 euro voor een dagdeel en 250 euro voor een dag, exclusief BTW en reiskosten. We werken met vier personen, in mijn atelier.

Voor open inschrijving werk ik met een belangstellingslijst: je schrijft je in en zodra er voldoende aanmeldingen zijn plannen we een datum via datumprikker.

Locatie

Kleine groepen en open inschrijvingsdeelnemers zijn van harte welkom in mijn atelier in Buitenpost. De ervaring leert dat alleen al de creatieve omgeving iets doet met je mindset: mijn klanten zeggen de sfeer van de ruimte heel inspirerend te vinden.

Wil je niet reizen of ben je met meer dan 6 personen*, dan vraag ik jullie om een geschikte ruimte te regelen en de kosten van eventuele huur en catering op je te nemen. (bij een afstand meer dan 60 km reken ik 35 euro per uur voor de reistijd. 

*ik werk voor deze training met groepen van maximaal 10 personen

ook als online training beschikbaar

Wil je helemaal niet reizen of vind je het fijner om de training in twee delen te volgen? Dan is het ook mogelijk om de training online te doen. Ook voor de online versie is de maximale groepsgrootte 10 personen.

In dat geval knippen we de training in twee stukken en heb je in de tussentijd gelegenheid om ook in de eigen praktijk te oefenen. Instructie en bespreking van de oefeningen doen we dan via Zoom.

Wil je levendige gesprekken die mensen in beweging brengen?

Vul je gegevens hiernaast in, dan neem ik contact met je op.

Bellen mag uiteraard ook, het nummer is 06 31698542