workshop anders kijken

een mooie manier om een goed gesprek op gang te krijgen

Is het weer tijd voor een teamdag? Wil je tijd nemen om eens een goed gesprek met elkaar te hebben? Ben je klaar met standaard overleggen en teambuilden? Deze workshop is gevarieerd en combineert denken, doen en praten. Je leert met elkaar anders te kijken,  je gedachtenrepertoire uit te breiden en een diepere laag aan te boren in het onderling contact. Op een verbindende en laagdrempelige manier.

Voor wie

Voor teams die op een frisse, energieke en verdiepende manier willen kijken naar hun functioneren. In een sfeer van aandacht, van tijd nemen met & voor elkaar.

Hebben jullie behoefte aan aanmoediging op het gebied van vernieuwing, professionele ontwikkeling en zin maken op het werk? En wil je patronen doorbreken en meer onderlinge verbinding in het team? Wil je samen ruimte maken voor de thema’s en vragen die er toe doen? Dan is dit een geschikte workshop voor jullie.

 

Wat gaan we doen

We beginnen met informatie over je brein en wat creatieve opwarmoefeningen. Daarna maak je naar aanleiding van een thema in kleine groepjes of individueel een moodboard. Met jullie moodboards doen we een kleine expositie-ronde waarin we elkaar bevragen op wat er te zien is. Ter afsluiting begeleid ik jullie in een dialoog over het gekozen thema..

Voorbeelden van thema’s: werkgeluk, samenwerking, verandering, viltaliteit. 

investering

tot 10 deelnemers €750

tot 20 deelnemers € 1.250

Vanaf 20 deelnemers in overleg

(bedragen zijn excl btw en reiskosten)

wat krijg je?

-een voorgesprek over de aanleiding, samen kiezen we een thema of werkvraag, en nemen we de praktische zaken van de workshop door

-een moodboardsessie incl opwarmoefeningen en aansluitend begeleide dialoog (4- 6 uur)

-ik kom naar jullie toe of naar een andere locatie in overleg

-een nagesprek waarin ik met je meedenk over een eventueel vervolg

wil je werken in een team dat de antennes heeft uitstaan en kampvuurtjes kan bouwen?

Vul je gegevens hiernaast in, dan neem ik contact met je op.

 

Bellen mag uiteraard ook, het nummer is 06 31698542