Aanbod voor teams en netwerkgroepen 

→  Je bent leidinggevende en je werkt met je team aan vernieuwing

Vaak moet je vernieuwen terwijl alle dagelijkse zaken gewoon doorgaan. Dan kan het lastig zijn om je eigen creatieve ruimte te bewaken, en in je team aandacht te geven aan vernieuwing op een manier die de energie er in houdt.

Je wilt dat deze vernieuwing van het team zelf wordt. Je zoekt een manier om regelmaat te brengen in het bezig zijn met vernieuwen. En als het kan op een manier die voor je team niet voelt als ‘weer iets erbij’.

Je bent geneigd een training te zoeken, of een externe adviseur die een interventie doet, een programma dat je kunt volgen.

Wellicht heb je meer aan een sparring partner, die je inspireert, aanmoedigt en ook in praktische zin bij kan springen.

  • Die datgene aanreikt wat je op de cruciale momenten door het niemandsland helpt.
  • Die samen met jou tijd maakt om een volgende stap tegen het licht te houden.
  • Die een geschikte werkvorm voorstelt, of een hele bijeenkomst voor je kan ontwerpen. Iemand die je ook kunt inschakelen om bijeenkomsten te begeleiden.
  • Die jou spiegelt en eigenaar laat blijven. Zodat jij op jouw beurt het eigenaarschap kunt delen met de anderen.

Dan kan er echt iets nieuws ontstaan. Met de tijd en aandacht die dat vraagt, maar zonder de bijbehorende frustraties.

Herken je jezelf hierin? Kijk bij de individuele spiegelsessies als je je team nog even niet met nieuwe bijeenkomsten wilt lastigvallen. Wil je juist samen met je team aan de slag, dan is het programma creatieve teamontwikkeling iets voor jullie.

→  Jullie zijn een zelfsturend team en wilt meer van en met elkaar leren

Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld, alles loopt en je bent best tevreden. Maar je hebt het gevoel dat er meer uit te halen is. Uit het overleg bijvoorbeeld, of de manier waarop jullie besluiten nemen. Er mag wel wat meer schwung in jullie vergaderingen, en je zou meer van elkaar willen leren. Je bent geneigd een teambuilding te doen, maar intervisie spreekt je ook aan.  Je wilt in ieder geval investeren in jullie samenwerking en ook inhoudelijk hebben jullie ambities.

Herken je jezelf hierin? Kijk dan bij het traject ontwikkelen & vernieuwen (TOV).

(Hier komt binnenkort meer aanbod voor vernieuwende teams. Kun je niet wachten en wil je alvast overleggen? Neem dan even contact op)

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.